BYGGINGEN NÆRMER SEG SLUTTEN!

Det er fortsatt stor aktivitet på byggearbeidet på de ti siste eneboligene i Blåklokkesvingen, men det nærmer seg slutten!

Dette er arealeffektive eneboliger over to plan med god arealutnyttelse og lyse vindusflater som gir gjennomlysning i boligen. I første etasje er det tre soverom og bad. Oppholdsrom med kjøkken og stue i andre etasje samt en praktisk bod. Den enkle og kompakte bygningskroppen brytes opp med carport og stor balkong. Balkongen skjermer for vær, vind og innsyn mellom boligene. Eneboligene vil bli ferdigstilt i månedsskiftet august/september 2017, så her er det muligheter for å flytte inn i ny bolig til skolestart! Nå er det såpass nærme innflytting at alle de gjenstående boligene er blitt oppgradert til vår mest populære boligtype «Best». Det vil si at det er valgt løsninger med en høyere standard, med tanke på dører, trapp, downlights og glatte, malte vegger.

Vil du ha mer informasjon eller visning i vår møblerte visningsbolig?

Meld din interesse til:

Joar Winther
Mobil: 913 11 919
[email protected]

 tomannsbolig_venstre tomannsbolig_venstre2