Teller ned til innflytting

Ida Aune Ødegård (22) og Magnus Ruud (23) valgte nytt framfor gammelt. Nå gleder de seg til å flytte inn i sin første selveide bolig.

Valget falt på Blåklokkesvingen i Stjørdal. Nå klarer de knapt å vente til innflyttingen i slutten av august. Samboerparet har lett lenge etter bopel, og kommer flyttende fra Melhus.

– Vi har vært på leting en stund, og på Stjørdal fikk vi både rimeligere og ny bolig på samme tid, forteller de to.

Magnus har to brødre på Stjørdal, men ut over det har de ingen tilknytning til vekstbyen. Her er alt i gang- og sykkelavstand. Ida har et lite kvarters kjøring til jobb, og Magnus ser fram til å pendle med toget. – Det fine her er at vi har turområder rett utenfor huset, det blir lavterskel å komme seg ut, forteller Ida som gleder seg til å bli kjent i Stjørdal.

GANGAVSTAND: Sammen med hunden Kaizer, gleder paret seg til å bli kjent i Stjørdal.

Her har de både fjell, sjø og lakseelv. Paret ser også fram til å ta med hunden Kaizer på tur. – Alt vi trenger er i gangavstand. Dessuten slipper vi å tenke på nytt tak, drenering, nytt kjøkken og bad. Kjøper du gammelt, må du fort bruke en million kroner ekstra på oppussing. Her kan vi flytte rett inn. Vi har god plass, gode romløsninger, og jeg digger den gule inngangsdøra, sier Ida.

 

 

Vil du ha mer informasjon om ledige eneboliger, eller visning i vår møblerte visningsbolig?
Meld din interesse til:

Joar Winther
Mobil: 913 11 919
[email protected]

SNART KLART: Ida og Magnus gleder seg til å få nøkkelen til sitt nye hjem i Blåklokkesvingen.