Arkitektens visjon

I Blåklokkesvingen har arkitekten jobbet bevisst med tanke på kvalitet, pris, design og funksjon, slik at boligene i Blåklokkesvingen kan være en god og rimelig inngangsbillett i boligmarkedet.

– Når det gjelder eneboligene og tomannsboligene har vi vært opptatt av å gi boligene funksjoner og kvaliteter som gjør at man kan bo i boligen over tid, og størst fokus har vi hatt på arealutnyttelse. Her får du en innholdsrik bolig med god planløsning og optimal arealutnyttelse, sier arkitekten for prosjektet Anne Marit Storler.

Oppholdsrommet i 2. etasje er delt inn i 2 soner slik at beboerne har muligheten til å trekke seg litt tilbake fra hverandre. I forlengelsen av stuedelen er det store åpne glassfasader ut til en stor balkong som er med på å gi stuen en romlig følelse. Oppholdsrommet er preget av lyse, store vindusflater og godt med gjennomlys.

AnneMaritStorler_390x341_ansatte_norgeshus_largeDen enkle kompakte bygningskroppen er brutt opp med carport og balkong. Balkongene er utformet slik at de både skjermer for vær og vind og innsyn mellom boligene.

For leilighetene er det også jobbet med en enkel bygningskropp. Utformingene av uteplassene og skjerming av disse er brukt som elementer for å bryte opp fasadene, sammen med en kombinasjonen av flere farger.

Anne Marit Storler – Sivilarkitekt
site_logo