Oppgradert standard

Byggingen er godt i gang og innflytting blir stadig nærmere. Derfor er nå alle våre boliger oppgradert fra "Standard løsning" til vår populære "Best-løsning". Da kan man flytte rett inn i en bolig med innredninger for den kvalitetsbevisste og en gjennomgående god nybyggstandard som ligger over det som er vanlig standard for tilsvarende bygg.

Best løsning – Bolig med høy standard

Kjøkken: Malt kjøkken fra HTH med underlimt vask. Integrerte hvitevarer fra Siemens. Innbygnings stekeovn i stål, nedfelt koketopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kombiskap.

Trapp: Eiketrinn i trapp med stålspiler i rekkverk.

Innerdører: Scanflex type Trend 1 m/dempelist.

Belysning: Downlights LED m/dimmer på stue, kjøkken, vindfang og entre.  24 stk. enebolig/tomannsbolig.

Overflater: Gips m/fiberduk, sparklet og malt. Tak og vegg i stue, kjøkken, soverom og vf/entre. Sparklet og malte spikerhull på listverk.

Tillegg: Gjenkledning under trapp med dør.

 

————————————————————————————————-

Standard løsning –  Nøkkelferdig bolig

Innflytningsklar bolig med god standard på materialer, belysning og hvitevarer. Overflatene i boligen kommer ferdigmalte plater.

Kjøkken: Kjøkken i hvit profil fra HTH med underlimt vask. Integrerte hvitevarer fra Zanussi. Innbygnings stekeovn i stål, nedfelt koketopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kombiskap.

Trapp: Eikelaserte trinn i furu med eik forkantlist. Gjelder enebolig/tomannsbolig.

Innerdører: Hvit glatt Swedoor Easy m/dempelist.

Belysning: Downlights LED m/dimmer på stue og kjøkken.  12 stk. enebolig/tomannsbolig.

Overflater: Ferdigmalte plater på vegg.  Innvendige foringer og listverk på alle dør/vindu, gulv/vegg og tak/vegg. Synlig spikring.

Vi gjør oppmerksom på at bildene som er brukt kun er ment som illustrasjoner.